Projectmanagement

Aanbestedingen Informatiemanagement

Door onze ervaring en zorgvuldige aanpak brengen wij snelheid en draagvlak in uw marktconsultatie of aanbesteding van hard- en software of diensten (SaaS). Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en gestructureerde, resultaatgerichte werkwijze.


Projecten Informatiemanagement

Van Kaliber levert advies, projectleiding en implementatiediensten op het gebied van ICT, informatiemanagement en digitale archivering. Ook bij samenwerkingsverbanden (Omgevingsdienst Rivierenland en de Leidse Regio) en ambtelijke fusies (HLTsamen).

Onze specialisten beschikken over overtuigings- en beïnvloedingskracht en zijn gewend om te werken in politiek en bestuurlijk gevoelige omgevingen.

Aanbesteding digitalisering

Digitalisering van papieren werkstromen en archieven vraagt om een ervaren, daadkrachtige projectleider. Met kennis van archiefwetgeving, ICT en processen. Met gevoel voor mensen. Dat maakt het verschil.

Aanbesteding Zaaksysteem

Onze ervaren en onafhankelijke projectleiders ontzorgen bij de aanbesteding, implementatie en doorontwikkeling van uw zaaksysteem. Aanbestedingen zaaksysteem, DMS/RMA, scansoftware, sjabloongenerator, e-depot, webformulieren, digitaliseren van bouwdossiers.

Aanbesteding

e-Depot

Onze projectleiders begeleiden uw aanbesteding, ondersteunen bij de inrichting van het systeem én de beheerorganisatie. Tegelijkertijd werken we aan draagvlak en bewustzijn bij de archiefvormers.

Projectleiding digitaliseren archief

Digitaliseren van archief lijkt zo simpel. Maar in de praktijk verlopen deze projecten vaak moeizaam en verzanden nog al eens in eindeloze, onduidelijke trajecten. Van Kaliber heeft de kennis en ervaring en loodst u er door heen.

Implementatie Zaakgericht Werken

Onze vakmensen bieden de inhoudelijke expertise die nodig heeft. Als projectleider van uw implementatie of als tijdelijke aanvulling op uw (project-)team, maar ook als kwartiermaker, functioneel beheerder, testcoördinator of ICT-architect.

Heeft u een hoofdpijndossier?

Soms loopt een project onverhoopt niet zoals u wilt. Wij zetten uw project weer op de rails. Door onze onafhankelijke analyse, brede ervaring en open aanpak nemen wij uw mensen mee en behaalt u toch het gewenste resultaat.