Onze partners

Met Levi9 en Van Kaliber Software bouwen bij wij innovatieve ICT-oplossingen. voor digitaal informatie- en archiefbeheer. Laten ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met Preservica en Van Kaliber krijgt jouw organisatie toegang tot geavanceerde oplossingen, waarmee de duurzaamheid en toegankelijkheid wordt gewaarborgd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de toekomst van digitale archivering en preservering met Preservica en Van Kaliber.

Levi9 is een IT-services provider, bekend om het ontwikkelen van op maat gemaakte software en digitale oplossingen. Met een toewijding aan innovatie helpt Levi9 bedrijven bij het lanceren van nieuwe digitale producten, het volwassen maken en schalen van software en het ontwerpen van complexe digitale platformen.

Preservica transformeert de manier waarop organisaties over de hele wereld kritieke digitale informatie voor de lange termijn beschermen en toekomstbestendig maken. Onze bekroonde Active Digital Preservation-archiveringssoftware™ is ontworpen om digitale informatie decennialang toegankelijk en betrouwbaar te houden. Het is een bewezen oplossing die wordt vertrouwd door duizenden bedrijven, archieven, bibliotheken, musea en overheidsorganisaties over de hele wereld, waaronder de Britse National Archives, Yale en in Nederland o.a.het Nationaal Archief, Erfgoed Leiden en Omstreken, het Zeeuws Archief en de United Nations.