SharePoint diensten

Van Kaliber biedt kennis, advies, projectleiding en implementatie- en migratiediensten voor SharePoint. Onze bewezen aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en een gestructureerde, resultaatgerichte werkwijze. Wij vertalen jouw doelstellingen naar duidelijke resultaten en bereiken deze op een verantwoorde en resultaatgerichte wijze. Met onze jarenlange ervaring en nauwkeurigheid creëren we snelheid en consensus.

Van Kaliber heeft veel ervaring met organiseren van metadata, het configureren en migreren van SharePointomgevingen en het opstellen van de benodigde documentatie en werkinstructies.

We werken altijd volgens een gestructureerde aanpak en hebben expertise in Sharepoint, evenals in de methoden en modellen, zoals het MDTO.

 

Configuratie SharePoint

Onze SharePoint-expert richt samen met jou de structuur in. We baseren onze aanpak op best practices en standaarden. We werken conform de Archiefwet, AVG en de landelijke standaarden voor informatiebeveiliging.

Onze experts helpen je bij het structureren van jouw informatie. Ook helpen we je ook bij het bewerken van de data (denk aan het verrijken van de metadata en het opschonen bestanden) indien nodig.

We maken gebruik van moderne tools om metadata op een nauwkeurige wijze te verrijken, te structureren en aan te leveren.

 

Migratie SharePoint

Veel organisaties, inclusief overheidsinstellingen, hebben te maken met grote hoeveelheden privacygevoelige informatie. Ongeacht waar jouw informatie momenteel wordt opgeslagen, we helpen je met een veilige en probleemloze migratie!

 

Training SharePoint

SharePoint is meer dan alleen IT. Dankzij onze jarenlange trainingservaring, zorgen we ervoor dat iedereen die met SharePoint werkt, er effectief mee kan werken.

 

Beheer SharePoint

We stellen de juiste beheerstructuur in met de juiste mensen op de juiste posities. We helpen je bij het documenteren van processen en zorgen ervoor dat iedereen duidelijke werkafspraken heeft, zodat ze weten wat er van hen wordt verwacht.

 

Doorontwikkeling SharePoint

Werk je al een tijdje met SharePoint? Dan is het tijd om de mogelijkheden verder te verkennen. Vraag onze SharePoint-expert om een APK-check om jouw SharePoint-omgeving grondig te evalueren. Zo benut je alle beschikbare functies optimaal!

Werken de medewerkers toch niet graag met SharePoint? Kan het gebruik ervan verder verbeterd worden? Onze SharePoint-expert zorgt ervoor dat de knelpunten worden opgelost en jouw medewerkers tevreden zijn over SharePoint!

 

Waarom je voor ons kiest:

  • Onze gecertificeerde SharePoint experts helpen om jouw SharePoint/Teams snel gebruiksvriendelijk en in overeenstemming met de wetgeving te maken!

 

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte!

Bekijk ook ons SharePoint-project voor meer informatie over onze SharePoint-dienstverlening!