Over Van Kaliber

Van Kaliber is een gewaardeerd organisatieadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten graag met advies, projectleiding en implementatiediensten op het gebied van ICT, informatiemanagement en digitaal archiefbeheer.

Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en een gestructureerde, resultaatgerichte werkwijze. Door onze ervaring en zorgvuldigheid creëren we snelheid en draagvlak.

Onze adviseurs, programmamanagers en projectleiders vertalen jouw doelstellingen naar heldere resultaten en realiseren deze op een verantwoorde en resultaatgerichte manier.

Wij werken volgens gecertificeerde methoden en technieken voor onder andere projectmanagement en procesbegeleiding. Daarbij verliezen wij de factor mens nooit uit het oog. Wij borgen de kwaliteit onder andere door van tevoren heldere werkafspraken te maken, heldere voortgangsbewaking en (tussentijdse) evaluatie.

Wij werken volgens een gestructureerde aanpak en zijn gecertificeerd Prince II Practitioner, MSP Practitioner, Agile/Scrum Master, Lean Black Belt Six Sigma en Enterprise Architectuur Archimate.

Duurzaam ondernemen & Social Return

Van Kaliber stelt 1% van de winst ter beschikking aan projecten die kinderen overal op de wereld helpen een toekomst op te bouwen. Zo hebben we al mogen schenken aan onder andere Unicef, Jeugdsportfonds, Microkrediet voor Moeders, Ronald McDonald’s huis en Free a Girl.

Wat klanten zeggen

“De aanpak van Van Kaliber werkt. Ze leren mensen zelf nadenken en ontdekken. Dat is een kunst”.

“Marita werkt structureel, brengt overzicht en orde, weet voortgang te boeken, neemt initiatieven, denkt mee en staat ook open voor meningen van anderen. Daarnaast is ze is een prettig persoon om mee en voor te werken.”