Over Van Kaliber

Van Kaliber is een gewaardeerd organisatieadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Wij helpen met advies, projectleiding en implementatiediensten op het gebied van ICT, informatiemanagement en digitaal archiefbeheer.

Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en een gestructureerde, resultaatgerichte werkwijze. Door onze ervaring en zorgvuldigheid creëren we snelheid en draagvlak.

Onze adviseurs, programmamanagers en projectleiders vertalen jouw doelstellingen naar heldere resultaten en realiseren deze op een verantwoorde en resultaatgerichte manier. Wij werken volgens gecertificeerde methoden en technieken. Daarbij verliezen wij de factor mens nooit uit het oog. Wij borgen de kwaliteit door van tevoren heldere werkafspraken te maken, overzichtelijke voortgangsbewaking en (tussentijdse) evaluatie. Jij weet altijd waar je aan toe bent.

Wij werken volgens een gestructureerde aanpak en zijn gecertificeerd door Prince II Practitioner, MSP Practitioner, Agile/Scrum Master, Lean Black Belt Six Sigma, MS365 en Preservica.

 

Waarom je voor ons kiest

  • Wij werken resultaatgericht, communiceren helder en hebben een uitstekend track record
  • Wij beschikken over overtuigings- en beïnvloedingskracht
  • We zijn gewend om te werken in politiek en bestuurlijk gevoelige omgevingen
  • Je wilt alle stakeholders vanaf het begin in de actie-stand
  • Met onze unieke rapportagetools heb je altijd overzicht in de voortgang, de kwaliteit en de kosten
  • Wij hebben het lef om slepende kwesties of vastgelopen projecten vlot te trekken
  • Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een goede gesprekspartner op elk niveau!

Wat klanten zeggen

“De aanpak van Van Kaliber werkt. Ze leren mensen zelf nadenken en ontdekken. Dat is een kunst”.

“Marita werkt structureel, brengt overzicht en orde, weet voortgang te boeken, neemt initiatieven, denkt mee en staat ook open voor meningen van anderen. Daarnaast is ze is een prettig persoon om mee en voor te werken.”