Ontdek Bitstop op LIVE!2024

Ontdek op 12 maart de kracht van Bitstop. Kom langs bij onze stand en bezoek een van onze 3 break-outsessies. Hoor ervaringen uit de eerste hand en zie de resultaten in onze live-demonstraties.

Speciaal voor IT-, informatiebeheer en archiefprofessionals bij de overheid, bieden onze break-outsessies diepgaande inzichten en praktische demonstraties.

Digitaal archief moeiteloos naar het e-depot met Bitstop

Het voorbereiden van digitaal archief op het e-depot is complex en tijdrovend. De nieuwe pre-ingest software Bitstop biedt de oplossing om jouw digitale archief snel, secuur en geautomatiseerd voor te bereiden op het e-depot. Bitstop is een all-in-one-app die het pre-ingest proces ondersteund. Of het nu gaat om het samenstellen van de juiste structuren (XML sidecar, MDTO), het uitvoeren van technische controles, het verrijken of verbeteren van metadata of het uploaden naar het e-depot: Bitstop is de perfecte pitstop voor jouw digitaal archief op weg naar het e-depot.

Bezoek onze 3 live-demonstraties

Sessie 1: Aanleveren aan het e-depot: Van frustratie naar soepele pre-ingest met Bitstop

Sta jij voor de uitdaging om digitaal archief over te brengen naar het e-depot? Ontdek tijdens deze boeiende break-outsessie hoe je ervoor zorgt dat bestanden en metadata in ‘goede, geordende en toegankelijke staat’ in het e-depot komen! Toine ter Berg (Applicatiespecialist en Gegevensbeheerder) en Esther Monteiro Snepvangers (Projectleider e-depot) van Erfgoed Leiden en Omstreken laten jou aan de hand van praktijkvoorbeelden alles zien over de werkzaamheden tijdens de (voorheen frustrerende!) pre-ingestfase en het gemak van Bitstop.

👉 Voeg deze sessie toe aan je congresprogramma! 👈 📌 Dexter 17 | 11.00u – 12.00u

Sessie 2 “Optimaliseer jouw digitale archiefprocessen met Bitstop”

Ontdek hoe Bitstop de digitale archiefprocessen van Tresoar en de Friese gemeenten heeft versterkt. Tjalda Postma (Adviseur Digitale Informatievoorziening) en Jelle de Jong (Functioneel Beheerder) van Tresoar laten zien hoe zij Bitstop in de praktijk toepassen in het pre-ingestproces. Deze sessie biedt waardevolle inzichten voor IT- en informatieprofessionals die de archiefautomatisering willen optimaliseren. Mis deze kans niet om de impact van Bitstop te begrijpen. Tot ziens in zaal 17!

👉 Mis het niet! Voeg deze sessie toe aan je congresprogramma en maak kennis met de toekomst van digitale archivering. 👈 📌 Dexter 17 | 13.00u – 14.00u

Sessie 3 “Tijmen Pranger ontrafelt wettelijke kaders digitaal archiveren met Bitstop”

Mis deze kans niet om jouw kennis te verdiepen en de praktische toepassing van Bitstop in actie te zien. Duik dieper in de wereld van digitaal archief overbrengen met Tijmen Pranger (Toezichthouder en Expert digitaal archief). Zie Bitstop in actie tijdens een boeiende demonstratie waarin vergaderstukken van de gemeente Krimpen aan den IJssel met Bitstop worden opgenomen in het e-depot van Midden-Holland. 👉 Voeg deze sessie toe aan je congresprogramma 👈 📌 Dexter 17 | 14.30u – 15.30u

Kom ook en schrijf je nu nog in!

Ga naar de website van het congres en schrijf je snel in via het inschrijfformulier

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar het volledige congresprogramma? Kijk op de website van het congres

Wil jij het verschil maken de wereld van metadata bij de overheid? Schrijf je dan snel in voor de Praktische Training MDTO