Bouwdossiers Soest en Amersfoort in e-depot Eemland

We zijn gestart met een nieuwe opdracht met boeiende uitdagingen. We ondersteunen bij het opnameproces van gedigitaliseerde bouwvergunningen van de gemeente Soest en de gemeente Amersfoort in het e-Depot van Archief Eemland.

Ons team kijkt ernaar uit om samen  het proces te optimaliseren, technische oplossingen te realiseren en digitale meters te maken. We hebben veel zin in deze samenwerking en de mooie resultaten die we samen gaan bereiken.

Digitale archivering in het e-Depot is een cruciaal onderdeel van het moderniseren van overheidsdiensten. Door bouwvergunningen en andere belangrijke documenten digitaal te archiveren, wordt niet alleen de toegankelijkheid en duurzaamheid van deze informatie verbeterd, maar ook de efficiëntie van het beheer en de raadpleging ervan. Het e-Depot zorgt ervoor dat deze documenten veilig worden bewaard, makkelijk te doorzoeken zijn en toekomstbestendig blijven.

Lees meer over Digitaal archiveren in E-depot

Wil jij ook (gedigitaliseerde) bouwdossiers opnemen in het e-depot? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkennend gesprek!