Overheidsorganisaties moeten digitale informatie bewaren en beheren zodat deze informatie beschikbaar, toegankelijk, leesbaar en bruikbaar blijft. Ook over 20, 30 of 100 jaar is de digitale informatie van nú nodig voor beleid en bestuurlijke verantwoordelijkheid.

Weet jij hoeveel informatie jouw organisatie moet bewaren?

  • In welke applicaties de informatie zit?
  • Hoeveel terabyte het is?
  • Welke risico’s er zijnen welke maatregelen je moet treffen?
  • En – niet onbelangrijk – wat gaat het je kosten?

Snel inzicht in de omvang, risico’s en kosten!

Informatie staat niet meer alleen op papier, maar zit versnipperd in verschillende systemen, zoals e-mail, netwerkschijven, vakapplicaties, DMS en zaaksystemen.

Inzicht met de Monitor Digitale Informatie

Van Kaliber verzamelt, analyseert en verwerkt alle gegevens en maakt een heldere rapportage. Je hebt inzicht in de belangrijkste keuzes die je de komende tijd moet maken op het gebied van ICT, informatie- en archiefbeheer.

Meer weten?

Vraag de Factsheet aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Wat klanten zeggen

"Wat ik als kenmerkend heb ervaren is dat we samen heel strak hebben gestuurd op de scope en de planning. Er waren diverse verleidingen om toe te geven aan allerlei extra’s. Doordat de strakke deadline hebben we hier elke keer kritisch naar gekeken en is het project uiteindelijk met een minimale overschrijding, maar wel op tijd opgeleverd".

"Working with Marita has been a pleasure. In a complex environment with a variety of stakeholders she's able to maintain overview and keep a project on track. With a clear communication style team members know what is expected and what needs to be done. Marita really cares about the quality of work and is committed to deliver within a given time-frame. "

"Veel kennis van zaken, veel ervaring. Goede communicatie waardoor de opdracht snel duidelijk werd en ook het product voldeed aan de vraag"

"Ik zou Van Kaliber ook zeker aanraden. Kundige medewerkers met veel inhoudelijke kennis en, heel belangrijk, prettig in de omgang"

"Ik had gelijk vertrouwen in Van Kaliber. Zij zoeken op een zakelijke, gedegen en betrouwbare manier de grenzen op van innovatie"

"Leuk, leerzaam, vernieuwend, verfrissend!"