Van Kaliber Software aanwezig op Archiefdagen 2024

Een echte primeur: dit jaar zijn we voor het eerst aanwezig op de Archiefdagen 2024.

We willen kennis met je maken, weten wat je bezighoudt en bieden je de kans om kennis te maken met onze innovaties en oplossingen op het gebied van digitaal archiveren en informatiebeheer. Bezoek onze stand en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen met:

  • Bitstop pre-ingestsoftware: We laten je de nieuwe functionaliteiten zien van Bitstop, onze pre-ingestsoftware om archieven voor te bereiden op het e-depot of pre-depot.
  • Digitaal Informatiebeheer: E-mailbewaring volgens de Capstone-methodiek? Netwerkschijven uitfaseren? MS365, SharePoint/Teams implementeren? Nieuw DMS nodig of zaaksysteem uitfaseren? Bespreek met onze experts hoe je jouw informatiebeheer het beste kunt toekomstbestendig kunt transformeren.
  • Digitaal Archiveren: Ontdek hoe onze oplossingen jouw archiveringsprocessen kunnen stroomlijnen en optimaliseren.
  • MDTO: Leer meer over het MDTO en hoe dit model kan bijdragen aan het verbeteren van de toegankelijkheid en vindbaarheid van jouw digitale archieven én archivering by design.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verbeteren van digitale archivering en informatiebeheer. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Archiefdagen!

Datum: 17 juni 2024
Locatie: Prodentfabriek, Amersfoort

Klik hier en volg ons alvast op LinkedIn voor de nieuwste updates en het laatste nieuws!

Voor meer informatie over de Archiefdag 2024, bezoek de officiële website: Archiefdagen 2024.