Ik haat aanbestedingen!

Eerlijk gezegd horen wij deze uitspraak best vaak..   Aanbestedingen kosten geld, duren lang en brengen (politieke) risico’s met zich mee. Veel overheidsorganisaties houden daarom niet van aanbestedingen.

Herkenbaar? ICT-aanbestedingen bij de overheid gaan ook vaak mis. Dat is ook niet gek, want bij de aanbesteding komt veel kijken.

 

Garantie voor gedoe!

Inhoudelijke kennis van de functionaliteit, ICT-architectuur, privacy en informatiebeveiliging en inkoopwetgeving moeten op het juiste moment en vaak onder hoge (tijds-)druk samenkomen. Daarnaast zijn er meestal veel mensen bij betrokken van verschillende disciplines, die allemaal hun expertise én voorkeuren willen inbrengen.

 

Wij bieden je onze ervaring en kennis

Van Kaliber levert kennis, advies en begeleidt jouw ICT-aanbesteding. Door onze ervaring en zorgvuldigheid creëren we snelheid en draagvlak. Wij hebben succesvolle aanbestedingen gerealiseerd voor onder andere de Sociale Verzekeringsbank, Gemeente Leiden, Servicepunt71 (gemeente Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest), Erfgoed Leiden en Omstreken, West-Brabants Archief, gemeente Elburg en de Bedrijfsvoeringsorganisatie Rijn en Braassem (gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Kaag en Braassem).

 

Wij bieden je structuur en zekerheid

Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en een gestructureerde, resultaatgerichte werkwijze. Onze projectleiders, business consultants en inkoopadviseurs begeleiden jouw (Europese) aanbesteding desgewenst van het begin tot het einde. Van visie-/vraagformulering, programma van eisen, tot contractvorming en leveranciersmanagement. Wij bieden structuur en zekerheid.

 

Snel en effectief de aanbestedingsprocedure afronden

Met onze meer dan 20 jaar ervaring bij overheidsorganisaties kennen wij de inkoopwet- en regelgeving. Wij kennen de markt. Je verkleint de kans op geen, of verkeerde, inschrijvingen.

Wij betrekken vanaf het begin de gebruikers en de beheerders. Wij geven richting aan de (architectuur-)vraagstukken en zorgen ervoor dat u uw nieuwe ICT-systeem snel in gebruik kan nemen.

 

Wil jij meer weten over onze effectieve begeleiding van aanbestedingen? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

 

Je wilt goede kwaliteit voor een goede prijs. Het moet passen binnen de ICT-architectuur en gebruiksvriendelijk zijn. Van Kaliber kent de markt. Je weet wat je koopt!