DE REE en Van Kaliber kondigen samenwerking aan

De introductie van een nieuw tijdperk van duurzaam informatie- en archiefbeheer.

DE REE is een gerenommeerde softwareleverancier gespecialiseerd in oplossingen die alle fasen van informatie-archivering naadloos ondersteunen. Van Kaliber is expert in kennis, advies, projectleiding en implementatiediensten op het gebied van IT, informatiebeheer en digitale archivering. Met de samenwerking introduceren Van Kaliber en DE REE een nieuw tijdperk van duurzaam informatie- en archiefbeheer.

Het partnerschap richt zich op de kerngebieden digitaal archiefbeheer, procesautomatisering en de ontwikkeling van (op maat gemaakte) softwareoplossingen. Beide bedrijven hebben hun unieke expertise en gaan nauw samenwerken om hun klanten te ondersteunen met de nieuwste technologieën en oplossingen die de informatiehuishouding transformeren.

“Onze samenwerking met DE REE betekent een belangrijke stap voorwaarts,” aldus Marita Langerak, CEO van Van Kaliber. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn doordat onze producten en diensten naadloos op elkaar aansluiten en de efficiëntie en productiviteit verhogen.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Van Kaliber,” zegt Ad van Ginneken, CEO van DE REE. “Onze samenwerking combineert de expertise van Van Kaliber en DE REE. Samen zetten we ons in om digitaal erfgoed veilig te stellen voor toekomstige generaties.”

Over DE REE

DE REE biedt een breed scala aan producten, oplossingen en diensten die alle fasen van informatiebeheer naadloos ondersteunen en specifieke oplossingen voor archiefbeheer, archivering in een e-Depot en toepassingen gericht op Open Data-thema’s.

Over Van Kaliber

Van Kaliber biedt snelle implementatie, soepele migratie en solide adviesdiensten op het gebied van informatiebeheer en digitale archivering. Van Kaliber Software ontwikkelt en beheert innovatieve softwareoplossingen, waaronder Bitstop: de vooruitstrevende pre-ingestsoftware om digitale archieven snel en gestructureerd voor te bereiden op langetermijnbewaring en duurzame toegankelijkheid voor toekomstige generaties.