Inhoudelijke sterke experts ICT & Informatiemanagement

ICT wordt steeds complexer en informatie is overal. De overgang naar digitaal werken betekent extra werkdruk op de ICT- en informatiewerkers. De veranderingen volgen elkaar snel op. De dagelijkse werkzaamheden gaan door. Het is voor onze opdrachtgevers onmogelijk om alle kennis in eigen huis te hebben.

Onze experts bieden de inhoudelijke expertise als u die nodig heeft. Als inhoudelijk (deel-)projectleider van uw pakketimplementatie of als tijdelijke aanvulling op uw (project-)team op het gebied van ICT en informatiemanagement, als kwartiermaker, functioneel beheerder, testcoördinator, processpecialist, trainer of ICT-architect.

Inhoudelijk sterke (deel-)projectleider

Onze projectleiders leiden als (meewerkend) projectleider uw projecten op het gebied van ICT en informatiemanagement naar het beoogde resultaat

Functioneel beheerder ZGW

Onze functioneel beheerders richten het zaaksysteem in, borgen de kwaliteit en ondersteunen de gebruikers.

Testcoördinator


De slagingskans van een ICT-project neemt toe door een goede (acceptatie)test. Wij maken het testplan en begleiden de uitvoering van de TAT, FAT en GAT.

ICT-architect

Onze ervaren ICT-architecten bouwen aan uw ICT-architectuur en borgen het in uw organisatie.

Trainer

Met een gemiddelde beoordeling van 8,7 staan onze trainers erom bekend dat zij moeilijke onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen. Duidelijk, praktisch en altijd een prettige sfeer.

Spreker

Zoekt u een spreker, gespreksleider of dagvoorziter op het gebied van ICT en informatiemanagement? Onze ervaren sprekers brengen inhoud en interactie in uw evenement.

Proces verbeteren


Onze gecertificeerde (lean-) processpecialisten gaan samen met uw medewerkers aan de slag. Een krachtige manier om uw organisatie in beweging te krijgen. Die elke keer veel energie losmaakt. Het levert u direct en meetbaar resultaat op.

Communicatie bij ICT-projecten

ICT-projecten hebben impact op medewerkers, ketenpartners en klanten. De communicatie-adviseurs en verandermanagers Van Kaliber starten direct met heldere communicatie over het doel, de aanpak en de gevolgen. U behaalt beter en sneller resultaten.

Digitale informatie-adviseur (DIV)

Onze experts weten wat er speelt voor een DIV-afdeling om hun rol te vinden in de nieuwe digitale omgeving. Wij bieden proces-begeleiding en inhoudelijke ondersteuning  (Handboek Vervanging, Preserveringsstrategie, Kwaliteitshandboek, Omgevingswet).